Perhon yritysmessut järjestetään nyt neljättä kertaa lauantaina 9.5.2020 klo 10-15. Tapahtumapaikkana on Perhon keskuskoulu (Jyväskyläntie 12, 69950 Perho). Messujen tarkoitus on palvella paikallista yrityselämää edistäen yritysten näkyvyyttä ja myyntiä.

Viimevuosina messuillamme on vieraillut noin 1000 kävijää. Messupäivän monipuolisella ohjelmalla pyrimme houkuttelemaan paikalle paljon yleisöä, jotta yrittäjillä olisi mahdollisuus saada näkyvyyttä ja paljon asiakaskontakteja. Toivotamme paikalle tervetulleeksi kuitenkin kaikkien mahdollisten alojen yritykset, koska tarkoituksena on tuoda esille, mitä kaikkea tässä lähellä tuotetaankaan. Messujen järjestäjinä toimivat Perhon lukion opiskelijat, joille tapahtuma on osa työelämä- ja yrittäjyysopintoja. Myyntipaikkojen ja messuliitteen ilmoitusmyynnin tuotot tulevat lukiolaisten opintoretkirahastoon.

Messupaikkoja voi varata joko koulun sisätiloista tai ulkoa koulun sisäpihalta. Messupaikkojen hinnat sisällä pienistä sisäpaikoista ovat 70€/4m2 ja isoista sisäpaikoista 120€/8m2. Koko luokan kokoisen messupaikan hinta on 200€/60m2. Ulkopaikkoja meillä on reilusti, joista pienet ulkopaikat ovat 4-6m2/50€ ja isot ulkopaikat 6m2/100€. Hintoihin lisätään alv 24%.

Messuviikolla Perhonjokilaakson välissä ilmestyy tapahtumaa esittelevä liite, joka tuo huomiota ja näkyvyyttä alueen yrityksille. Yritykset voivat varata messuliitteestä poikkeuksellisen edullista mainostilaa puoleen hintaan Perhonjokilaakson normaaleista ilmoitushinnoista (sisältäen mainoksen valmistamisen), mistä vielä puolet palautuu lukiolaisten opintoretkirahastoon. Tässä teille on siis oiva tilaisuus sada yrityksellenne paljon näkyvyyttä osana suurempaa kampanjaa! Perhon yritysmessujen messuliitteeseen ilmoitustilahinnat vaihtelevat noin 70-650€ välillä.

Toivotamme teidät tervetulleiksi messuillemme! Messupaikan varaukset voi tehdä laittamalla sähköpostia osoitteseen yritysmessut@perho.com, nettisivumme varauslomakkeen kautta osoitteessa yritysmessut.perho.com tai soittamalla alla oleviin puhelinnumeroihin.

 040-820 9574 tai 040-820 5964 (Viivi Erkkilä, Nelli Kainulainen, Oskari Nissinen, Joel Elgland, Onni Nissinen ja Pilvi Erkkilä)

Perhon Yritysmessut suurjakelu Perhonjokilaakso lehteen- tiedote!

Uutinen vuoden 2017 messuista Keskipohjanmaa -lehdessä
Uutinen Perhonjokilaakso -lehdessä
Tasavallan presidentin tervehdys yritysmessuille 2017
Vuoden 2017 messut avasi elinkeinoministeri Mika Lintilä. Kuvassa myös messuvastaavat Jasmin Alanko ja Juho Isomöttönen.

 Yläbannerin kuva: Niko Hemmilä

Yhteistyökumppaneitamme